Advies bij bancaire en financiële diensten

At its core, banking is not simply about profit, it’s about personal relationships.

_Felix Rohatyn

Question

Een goede klantrelatie is de sleutel voor elk succesverhaal en al helemaal in de banksector.

Klanten verwachten dat services in hun moedertaal geleverd worden: luisteren naar hun projecten, begrijpen en adviseren, producten toelichten en beslissingen argumenteren.

  • Prospecteren uw mensen in een andere taal ?
  • Is het belangrijk dat ze het profiel van uw klant kunnen analyseren door de juiste vragen te stellen ?
  • Is het cruciaal voor u dat uw klanten op de juiste manier geïnformeerd worden over uw spaar- en investeringsoplossingen ? Over uw mobiele apps?

 
Wat wij u kunnen voorstellen:

 

Gepersonaliseerde opleidingen waarbij uw brochures en interne documenten worden gebruikt voor het opbouwen van rollenspelen. Er wordt getimmerd aan de analyse van een klantenprofiel, een heldere toelichting bij uw spaar- en investeringsoplossingen, …

U zal merken dat uw mensen zich comfortabeler voelen, spontaner reageren en  professioneler overkomen in situaties die in de training ingeoefend werden.

Onderhandelen voor bankmedewerkers: training waarbij bijvoorbeeld onderhandeld wordt over de rentevoet voor een hypothecaire lening. We oefenen de  interactie met de klant tot deze professioneel, empathisch en duidelijk is.

U zal merken dat uw mensen onderhandelingen en delicate gesprekken adequater aangaan.

Jongerenplan Banksector: Dit initiatief biedt een leertraject aan voor jongeren die een job in de banksector ambiëren. Febelfin Academy, één van de sponsors, vertrouwde ons het taalgedeelte toe. Wij stoomden jongeren klaar om de dagelijkse taken van bankbediendes uit te voeren in de doeltaal.

Een echt succesverhaal: een paar maanden na het programma was reeds 50% van de deelnemers aan de slag in de banksector!

Voor meer informatie over deze oplossingen

Contacteer ons